dinsdag 29 december 2015

Purina Deli-Cat



De mensen die mijn blog al wat langer volgen zijn ervan op de hoogte dat ik 2 lieve poezen en één katertje heb. Deze 3 katten hebben wij (een paar maanden na onze emigratie naar het eiland Curaçao) geadopteerd. Zij/hij hadden een leven achter de rug met heel veel problemen en wij waren/zijn enorm blij dat ze bij ons inmiddels een veilige thuishaven hebben gevonden. Nu zal je misschien denken wat heeft dit verhaal met Purina Deli-Cat kattenvoeding te maken? Dat zal ik vertellen! Misschien is dit wel herkenbaar bij kattenliefhebbers, mijn katten eten het liefst de kattenbrokken : Purina Deli-Cat. Nu kun je denken nou ja lieve broodjes worden niet gebakken ze moeten maar eten wat je ze voorzet. Maar zo werkt het niet bij mijn katten. Als ik andere brokken voorzet eten zij nauwelijks iets en zie ik ze met de dag vermageren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn probleem is nu dat de Purina Deli-Cat nauwelijks verkrijgbaar is en ik met mijn handen in het haar zit. Met het schrijven van deze review hoop ik dat er mensen zijn die mij kunnen vertellen waar ik de Purina Deli-Cat kan kopen. Zitten zij misschien in een andere verpakking? Of is Purina gestopt met het produceren en leveren van dit droge kattenvoer. Onderstaand vind je wat meer informatie over het product.



Algemene informatie over het product :


Merknaam : Purina

Productnaam : Deli-Cat

Verpakking : verkrijgbaar in 3 verschillende soorten verpakkingen namelijk : kartonnen doos, schenkkan ( zie foto) en plastic emmer.

Smaak : vis, kalkoen en lever.

Verkrijgbaarheid : ik kocht het product bij Esperamos en/of Cost-U-Less te Curaçao.



Als je wat meer wil weten over het merk Purina klik dan op onderstaande link :



Deze kattenbrokken zijn gemaakt van (Ingrediënten):


rijst, sojameel, maïsglutenmeel, gevogelte , gemalen gele maïs, rundervet geconserveerd met gemengde tocoferol (bron van vitamine E), vismeel, calciumcarbonaat, fosforzuur, zout, gist, gedroogde lever, toegevoegde kleur (rood 40, Blue 2, Yellow 5, Yellow 6 en andere kleuren), kaliumchloride, tetra- natriumpyrofosfaat, taurine, choline chloride, DL-methionine, zinksulfaat, ijzersulfaat , niacine, vitamine supplementen (E, A, B-12, D-3), L-alanine, calciumpantothenaat, mangaansulfaat, riboflavine supplement, biotine, foliumzuur, kopersulfaat, pyridoxine hydrochloride, thiamine mononitraat, citroenzuur, menadion natriumbisulfiet complex ( vitamine K), calcium jodaat, natriumseleniet.





Uiterlijk en houdbaarheid:


De Purina Deli-Cat kattenbrokjes hebben verschillende vormen en zijn voorzien van diverse kleuren (zie bijgevoegde foto). De brokjes zijn niet overdreven groot zodat zij ook makkelijk eetbaar zijn voor nog vrij jonge katjes. De brokjes blijven erg lang krokant ook al staan zij geserveerd in een open bakje. Dit kan ik horen aan het knapperend geluid als mijn katten hun brokjes eten. Als ik de brokjes koop kies ik altijd voor de plastic emmer of de plastic schenkkan. Deze verpakking kun je namelijk erg goed afsluiten met het bijgeleverde draaideksel. Op deze manier blijft de kwaliteit van het product gewaarborgd. Op de verpakking staat duidelijk vermeld de merknaam “Purina” met daaronder het product dat in de verpakking zit “Deli-Cat”. Tevens staat er een afbeelding van een kat op de voorkant van de verpakking zodat meteen duidelijk is dat het hier om kattenvoeding gaat. Omdat de verpakking van de plastic emmer en de plastic schenkkan een beetje doorzichtig is kun je voor aankoop het product redelijk beoordelen.




Mijn katten zijn dol op deze kattenbrokjes! Hopelijk kunt u mij en dus ook mijn katten helpen met verkoopadressen van dit product zodat zij kunnen blijven genieten van hun maaltijden.

Dank u wel voor het lezen !

Tot ziens

Rina Jansen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten